Cizí město

Cizí město

Anotace: ------------

Prahu pokryla jinovatka. Změna.
Když jsem svým oknem zahlédl
to neznámé bílé město
přistihl jsem se
jak na chviličku podvědomně doufám
že tahle změna bude větší
že se nějak změní všechno. I můj život.
Jenže to se nestane.
Jen domy pokryla jinovatka
která za chviličku roztaje.
Všechno je v nejlepším pořádku.
Do hajzlu...
Autor Hanzi, 15.10.2011
Přečteno 252x
Tipy 4
Poslední tipující: CULIKATÁ, Kapka, TetaKazi, Eliss94
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí