Růženka

Růženka

Anotace: O mojí spolužačce. Píšu o její "úchylce", která se mi líbí. Chodí pořád v růžovém. :D

Sbírka: Tajná láska moje

Ne, není to přelud, ba ani sen,
teď je šťastný každý můj den.
Hrála jsi ve filmu? Asi ne.
Ne, žádný zlobr v bažině,
to jedna právnička mladá a hezká...
Ty jsi pro mě zajímavá slečna,
ta jedna jediná... Jediná výjimečná.
Ty jsi ta slečna, co je krása sama,
stejně tak barevná mám sobotní rána.
Jsi slečna, jíž je potřeštěnost vlastní.
Díky tobě musí být všichni kolem šťastní.
Navíc nejsi hloupá, ty jsi hrozně chytrá.
Jsi slečna s velkým pokladem uvnitř svého nitra.
A kdo jsi? Komu je tolik dáno?
Ty jsi ta, která má na růžičkách ustláno.
Autor Virteal, 15.10.2011
Přečteno 277x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí