Jdi

Jdi

Anotace: O bolesti z které nelze vyjít ven....

Snad jsem byla šťastná
za slova
která jsem mohla
číst
ano i bolelo co jsi nám
dal
to nemohu popřít
jsem si jista
slova
byla tak čistá
žes nepohrdal
toho si vážím
zrychluje se mi
dech
nad zvláštní ozvěnou
cosi vrací se zpět
nad Tvými slovy
není lichocení
o to víc si Tě vážím
a jsem zde
Ty
co jsi
a
zůstáváš svůj
příteli
duše pláče
je v ní
stesk


v noci jdeš tichem
i když Ti říkám
stůj
jen jdi, neposlouchej
a nenech se rušit
jsi přec svůj
jen běž
ať se unavíš
ráno Tě
nové nebe pozdraví
oblaka Ti napoví
jak den ubíhá
a
noc jde Ti opět vstříc
a
opět Tě dlouhá cesta čeká
přijdem
abys nebyl
sám...
Autor Quigleika, 15.10.2011
Přečteno 288x
Tipy 12
Poslední tipující: PIPSQUEAK, labuť, J's .., Eliss94, Mbonita, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jen porozumět:)...Pěkné.

15.10.2011 19:25:00 | CULIKATÁ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí