stržení závěsu

stržení závěsu

Anotace: zamyšlení

Od rána do noci
šňůra mrtvolných okamžiků
každý jeden z nich pálí víc
a občas úplně nesnesitelně,
to když vidím život kolem sebe

nemám tě a druzí natahují ruce!!!

emoční sterilnost umělých květin
mě provokuje a rozesmívá k pláči

taneční kroky vedou stále jen stezkami
tanečního sálu
vidíme obličej, ne to co je za ním,
budu se točit dál - nemůžu přestat chtít, zamrzl by svět
od vysmívání se absurdnosti mi začly docházet kapesníky
a opuchly oči

snad je lepší nechat tu dluh a odejít rovným krokem
ulicí zalitou sluncem mezi vysokými, bílými domy
kde je všechno navždy v pořádku
Autor Krapet, 16.10.2011
Přečteno 348x
Tipy 15
Poslední tipující: Lesní žínka, Frr, Jarunka, mkinka, PrinceznaHeliovýchbalonků, CULIKATÁ, ECHO PARAZIT
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Velké.

01.07.2022 17:40:07 | mkinka

nejlepsí básen tohoto datumu.

16.10.2011 02:37:00 | ECHO PARAZIT

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí