Bojovník

Bojovník

Anotace: Má to ještě smysl přemýšlet?

Snad nezůstanu v boji sám,
snad na další pohromu si v duchu počkám,
Jsem bojovník někteří to o mě říkaji,
Jenže i Bojovník potřebuje občas pohlazení,
I když už člověk dítě není potřebuje občas být pohlazen.
Pohlazeni je to co nabije mě jako bateriji proud,
abych dál mohl jit a
zápasit ze vším co mi může zivot vymysit.

Někdy je přemyšlení jako mlha co vkrádá se ti do hlavy
a jak zloděj co z nenadání tě překvapí.
Jedno je jisté,
jako že člověk zemře,
přikradese a zkusí to zas,
je pak na tobě člověče jestli to vzdáš nebo zkusíš zas.

Poslouchejte lidé moji drazí také druhé,
bo nevíte kdy sami budete, něco nebo někoho potřebovat,
i když potom znavení ale spokojení můžete aspon s někým zdílet svoje lože.
Autor ottoW, 16.10.2011
Přečteno 268x
Tipy 3
Poslední tipující: René Vulkán, Eliss94
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Dávám Tip k povzbuzení.
Pár postřehů k tvé básničce:

Někdy je přemyšlení jako mlha co vkrádá se ti do hlavy, - to je výborné!!!
Další věc - máš tam několik ne úplně čistých rýmů
do hlavy - překvapí, jít a - vymyslit (tady by stačilo "a" dát na další řádek

16.10.2011 09:38:00 | René Vulkán

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí