Zaneprázdněnej člověk

Zaneprázdněnej člověk

Anotace: se vždycky musí něčeho zbavit ...

Zaneprázdněnej člověk
se vždycky musí něčeho zbavit.

Většinou to odnese
něco, co ho nenaplňuje,
něco, co mu bere síly,
něco, co ho obtěžuje,
něco, co nemá rád.

Takhle ses ty zbavil mě.
A žádáš čas.

Něco asi nebude v pořádku.

Asi jako jediná znám svoji cenu.
Asi jako jediná mám ještě rozum.
Asi jako jediná jsem ještě v pořádku
a odmítám čekat na místo v tvým programu!
Autor Anjobi., 16.10.2011
Přečteno 448x
Tipy 4
Poslední tipující: Andělskými perutěmi chráněna, Eliss94
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí