Earl Grey.

Earl Grey.

Anotace: čaje

Deset hodin ráno.
S šálou omotanou kolem krku sleduji kapky deště stékající po oknech tramvaje,
mé vědomí už vystoupilo a skáče v kalužích,
Národní Divadlo se topí ve Vltavě,
kolemjdoucí teatrálně mávají násadami deštníků ve větru,
zachumlám se do promočené kapuci
nehřeje,
přeji si ležet pod peřinou,
vzpomínám na chuť čaje,
vybaví se jen noční hořkost,
spánek na prostírání podepsaném Joycem,
možná to byl sen.
Autor coffeemaker, 16.10.2011
Přečteno 260x
Tipy 5
Poslední tipující: CULIKATÁ, Mbonita, Findë
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí