jiná

jiná

Anotace: viz. titulek

oo

Hádáš, jaká budou má poslední slova
a já.. bojím se, že si na Tebe nevzpomenu.
Ale Ty přece moc dobře víš,
že jen v Tvém objetí chci umírat,


můj pocite štěstí

oo
Autor dream in emptiness, 16.10.2011
Přečteno 292x
Tipy 1
Poslední tipující: WAYWARD
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí