Mrzí mě to!

Mrzí mě to!

Anotace: Bolí to psát a bolí to dělat, ale já prostě nevím, jak dál.. Odpusť mi.. ='(

*
*
Snad to byly poslední krásné okamžiky.
Poslední objetí a poslední noc.
Míchaj‘ se ve mně všechny ty otazníky.
Chtěla jsem trochu, tohle je moc.
*
U tebe, s tvými doteky, nedokážu se bránit.
A ty moc dobře víš, že nechci tě ranit.
Ale takhle už to přece dál nejde.
Moc mě to bolí, ale co na tom sejde.
*
Chtěla jsem tě změnit, probudit k životu.
Chtěla jsem jen pocit, že nejsem sama.
Ale zašlo to dál, už nechci tě klamat.
Promiň, že až teď, po roku.
*
Nevím, jak vyjádřit všechno, co ve mně je.
Jak jen to napravit, vrátit čas.
Ty víš, že teď je to jen klamná naděje.
Nechtěl to tak nikdo z nás.
*
Ale to, co se stalo, nikdo už nezmění.
Lepší teď konec, než další trápení.
Zkus to nějak pochopit, vidět mýma očima.
Věř, že kde něco končí, jiné zas začíná.
*
Mám tě moc ráda a na tom se nic nemění.
Dál budem spolu, jen trochu jinak- jako přátelé.
I když teď ti to nepřijde tak moc veselé.
Nevím, jak vymyslet jiné řešení.
*
*
Mám tě moc ráda a za všechno ti jsem nesmírně vděčná, Honzi.
Nezlob se na mě, prosím. Ani pro mě to není lehké, opravdu.. =(
*
*
Autor dream in emptiness, 16.10.2011
Přečteno 348x
Tipy 9
Poslední tipující: Zayo, WAYWARD, CULIKATÁ, ZILA78, Shadow in darkness, labuť
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...semtočet ST obsah

19.10.2011 11:45:00 | WAYWARD

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí