Štípni ji do tváře

Štípni ji do tváře

Anotace: ..

Nikdy se jí nezbavím,je jako husí kůže,jak malé štiplavé kousíčky ledu.
Nechce zmizet,plaším ji
snad ne dost,snad ne dost.
Škube mi z ní ve slabinách,
jako když poprvý pouštíš draka.
Na provázku.
Plaším ji pohledem,
kulhavou chůzí,neholenou tváří.
Nikdy se jí nezbavím,
stojím ve frontě na zapomenutí.
Poslední.

Mezi stolky tancuje se svým stínem valčík důvěrnosti
Bosé nohy chladivým ránem myje si
V trávě

Dýchá mi za krk,napovídá přes rameno,směje se.
Umí chodit po vodní hladině,chytat ptáky za křídla.
Vysoko nad zemí.
Umí rychle rozdělat oheň,uhasit požár.

Mezi stolky tancuje se svým stínem valčík důvěrnosti
Bosé nohy chladivým ránem myje si
V trávě
Objedná jablečný závin a černý kafe bez cukru
A placení

Slibuje a plní.
To nedokážu,ona jo a já ne.
Já ne a ne a ne.
Kráva pitomá!
Autor Art Brasi, 22.11.2004
Přečteno 345x
Tipy 2
Poslední tipující: pejrak
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí