/We were here/

/We were here/

Anotace: "I was here..."

Byli jsme tady,
Otočeni k východu zády
Jsme stáli před pastí pro návnady.

Proplouváš při odplouvání,
Když stojíš přede mnou.
A kde je to zdání při nenadání
S ozvěnou dojemnou?

Byli jsme tam
V sále, kde oheň plál,
Prostřednictvím slov
Zapředených do osnov
Not páru osamělých vdov.

Zamlouváš si místo pro přistání
Nad místy zakázaných vod,
Vedoucích obvykle k předehrání
Ztroskotání na zatykači za podvod.

Byli jsme v následovnu
Budoucí cnosti
Skryté pod rouškou tajemností.

A ty zachytáváš doteky přimlouvání
Na přistávací rampě kralevice,
Jenž odpovídá bez vyzvání,
A tváří se, že smí i více.

Byly jsme tam
Tenkrát, v maskách naivních dam,
A daly jsme na závan,
Přicházející s mávnutím křídel černo-bílých vran.
Autor Denael, 17.10.2011
Přečteno 283x
Tipy 12
Poslední tipující: gallatea, fuu, Chancer, Donne, CULIKATÁ, hloubavá, Juan Francesco de Faro
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Svým způsobem některé části stejně patří Tobě ;)

12.11.2011 10:04:33 | Denael

jako bych ani neměla právo to číst, ale... stalo se ;)

10.11.2011 18:16:42 | fuu

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí