Živly

Živly

Anotace: ....

Má duše je magický kruh

jsem země
voda
oheň
vzduch

zemí spoutávám se s jistotou
vodou smívám smutek
oheň pak dává mi uniknout
vzduch je pro mě dům z karet
kdy na každé z nich je jedna báseň
mého života

jsem duch
vlastní hodnoty
jsem nenapravitelný poeta
a nedokážu nebýt tím čím jsem

potřebuju všechny svoje živly
aby smutky neobživly
a úsměv byl jak sen

jsem kněžkou noci
a němým dnem
Autor Lucie Teru, 17.10.2011
Přečteno 533x
Tipy 26
Poslední tipující: gallatea, nejsembásník, Donne, zenge, Niky88, Květka Š., Jiparo, Agniezka, Špáďa, J's .., ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

jsi živel sama o sobě...

18.10.2011 10:30:00 | nejsembásník

Kruh nejen magický, ale i nekonečný...

17.10.2011 11:14:00 | Špáďa

Jsi žena jak má být,
máš vše, co víc chtít
ST

17.10.2011 10:16:00 | Kars

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí