Cosi tísnového

Cosi tísnového

Anotace: cosi tísnivého

oo

cosi tísnivého se usadilo v mé mysli
strká do mého postoje
a uzurpuje, co si jen smyslí

cosi tísnivého spouští se v mých slzných kanálcích,
stahuje mi hrdlo
a hlasivkám nutí nepřirozený, skřehotavý smích

cosi tísnivého tahá mi za nervy,
tříská do ušních bubínků,
srdce strká do konzervy

cosi tak tísnivého, jak příští rána,
dere se pod nehty
a rozdává si to s mýma myšlenkama


Cosi,
co snáším sama

oo
Autor dream in emptiness, 17.10.2011
Přečteno 305x
Tipy 13
Poslední tipující: WAYWARD, kroužek, Chancer, TetaKazi, Jiparo, J's .., CULIKATÁ, la loba
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...dobré ST

19.10.2011 11:43:00 | WAYWARD

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí