STÍŽNOST

STÍŽNOST

Anotace: BVNV

hold už se kurva vyrovnej s tím
že nejsem jako ostatní
a nebo mě nech už napokoji
já nebudu čekat kdy se ti rozední
a nebudu dál snašet zlobu tvoji
možná že piju možná někdy i moc
ale co je tobě do toho
to že často prokalím celou noc
neznamená že nedokážu být bez toho
ber mě takovýho jak sem
a nebo mě nech bejt
to že nebe je pro mě zem
nezajmá mě nic když jdu lejt
to je hold smůla už jsem takovej
málo co má na to aby mě změnilo
můžu bejt poddanej fajnovej
ale něco by ve mě pak uhnilo
však to já nenechám dopustit
ikdyž to dost stojí
toho že měl bych opustit
moje já se nejvíc bojí
Autor ostuda lidstva, 17.10.2011
Přečteno 271x
Tipy 2
Poslední tipující: Iv
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ty kluku píšeš pořád dobře :)

29.10.2011 22:08:16 | Iv

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí