Když zavřu oči...

Když zavřu oči...

Anotace: dýchám tajemství..svého vnitřního světa

Venku voněl dech i naděje
nocí včerejších
Ty roky vmačkám do listí,
co k ránu padat začíná..
Chladná něžnost podzimu
koluje mi v krvi
..každý rok..

Chtěla jsem usnout
a zapomenout na dojemná slova
I na jemnost Tvojí kůže

Sedím a vyprávím si,
se svými zbytečnými sny,
o krajině světlých momentů
O květinách, v noci ve větru
..žiju

Všechno..jen ne tu realitu,
po které tak tíhnu jako
ryba po vodě
Pluju..splívám s proudem
jednoho océanu..v davu
všech forem života
Slyším své démony odcházet
a snad slza mi i stekla
A pak..začal déšť,
co připomněl mi smutek

Smutek mého osobního pekla

Stojím v děšti,
a ta voda padá k zemi
po obrysech mého těla
..stéká mi po kůži,

bere s sebou..všechen ten strach,
bolestivý pád i nezkušenou lítost,
a zanechává ve mě jen ..

den..plný pouště a slunce,
kdy snad..konečně..

stanu se oázou svého bytí
Autor Agniezka, 17.10.2011
Přečteno 318x
Tipy 21
Poslední tipující: vodnař, dream in emptiness, Kars, Mbonita, zenge, J's .., WAYWARD, Květka Š., CULIKATÁ, la loba, ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Voda očistná je,
odplaví smutek tvůj,
smích a radost přinese ti,
v něm, pak životem pluj.

17.10.2011 20:19:00 | Kars

st

17.10.2011 14:56:00 | WAYWARD

Bývá to těžké překonat smutek...napsala jsi to hodně křehce až mě běhá mráz po zádech posílám po větru pírko se zábleskem slunce:-)

17.10.2011 13:51:00 | la loba

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí