Souboj

Souboj

Anotace: stávají se neuvěřitelné vjeci....

***

Dva vojáci na bojišti
svádí krutou válku
o sebe své zbraně tříští
mají na kahánku

dvě ruce a deset prstů
pevně drží svoje kopí
v křeči, v bolesti, bez spánku
žádnej chlap to nepochopí

bitva byla vskutku dlouhá
oči pálí, ústa němá
zvítězila chrabrost, touha
a šála je upletená……
Autor Bean, 22.11.2004
Přečteno 424x
Tipy 2
Poslední tipující: Žqáry
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

°°°
jsi mě dostal a hladce obrace.

16.01.2008 19:49:00 | MalaIzis

A což teprv šicí stroje!

07.12.2007 17:51:00 | Žqáry

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí