Bolí tě to moc

Bolí tě to moc

Anotace: od rybníka, podzimní deprese

Sbírka: Tichá rozloučení

Když z kachen vidíš už jenom obrysy
a každá další kapka znamená smrt,
měl bys věřit, že tam kde jsi,
jsi právě teď měl být.

Hrdost je špatná milenka,
přiznej, že bolí tě to moc,
osud je nitka jen tenká
a nůžky spěchaj' na pomoc.
Přečteno 422x
Tipy 6
Poslední tipující: kouzelníček, gallatea, Agniezka, J's ..
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Najmä druhá sloha je vydarená, krásne obrazy... škoda, že zas tak smutné...

09.03.2012 19:09:52 | gallatea

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí