bla bla bla

bla bla bla

Anotace: dnes mám chuť na tuto zběsilost

Sbírka: O mě .. a taky o lidech

Chci si znovu ..
sama sobě ..
něco napsat ..
nechám to jen tak plynout .. jako vždy .. co naplat ..

prsty kanou po papíře
ve slepé uličce či víře
nikdo nikdy neviděl
co je a není na příděl
vše co vidíš v těchto verších
jsou jenom odlesky tvých upířích očí

nebo taky křídel motýlích

je na tobě tvá volba

zase pouučuju ... jo, to je má orba ..
ale co bych si tu nedala

když prý nikdo a nic
dokonce ani ona, ta žena bez mála,
nemůže v tom hmotném světě,
při tom světle, při kometě,
nemůže mě dohnat ...

jsem jen virtuální .. rádoby básnický .. neskutečný .. obrat .... lovec?
Autor Helena Lovecká, 18.10.2011
Přečteno 297x
Tipy 4
Poslední tipující: J's .., Květka Š., Agniezka, nejsembásník
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Věci pro sebe,
co jen tak plynou,
myšlenku vždy ke mně
na křídlech písmen donesou :-).

18.10.2011 08:22:00 | Berry

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí