UŽ NETRPÍŠ HVĚZDÁŘI

UŽ NETRPÍŠ HVĚZDÁŘI

Anotace: ....

Holubice na rameni
náhrobního kamene
střeží tvou duši
hvězdáři
řeka v tepnách tvého srdce
už sice nepramení
ale tvou vůli žít nezapomene
i když slzy hedvábí suší
zmuchlané v ruce

je mi to tak líto
tis tak mladý
jako první den nového roku
ještě pořád v uších zní to
jak stáli tu řady
ve špitavém monologu

snažili se pochopit
proč je tak tenká linie
mezi životem a smrtí
člověk přece nemůže si ji podrobit
a nakonec sám shnije
v té hluboké prázdnotě kde už netrpí.
Autor ZILA78, 18.10.2011
Přečteno 285x
Tipy 18
Poslední tipující: Jin&Jang, hašlerka, Mbonita, labuť, CULIKATÁ, Květka Š., Maryje..., hatlapatla, la loba
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Možná bychom mu mohli závidět...ach jo...

18.10.2011 17:14:00 | la loba

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí