Střílet rychle ...?

Střílet rychle ...?

Anotace: ***- ... a nebo trefovat ..?

*

Sřelit dvakrát do bílýho
tak se do kloudnýho skóre nedostaneš
i kdyby ses rozkrájel

a bejt to v akci
seš třikrát mrtvej
zabijáku amatére ..

*

V životě je to jiný
tam se i minely
počítaj za zásahy

a trefy
jsou kolikrát
k hovnu ...

.

o

------------------------------

*

Ze střeleckých analogií ...

.
Autor HarryHH, 18.10.2011
Přečteno 373x
Tipy 10
Poslední tipující: gallatea, staranna, Hazentla, Květka Š., Zasr. romantik
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí