Hypotetická

Hypotetická

Anotace: ...

Hypoteticky se sklonit
k hrobu
padlých andělů
a černobílou paletou
jim vykreslit epitaf.

Mlčky vystihnout
na pár řádcích
touhu změnit svět
čistotu srdce
a dobrých úmyslů
zametených pod koberec
v rozpadlém domě.

Hypoteticky se rozhlédnout
kolem sebe
ve stínu lip
a uvidět
perličku na dně
v každém z nás…

… čistě hypoteticky.
Autor Neldor, 18.10.2011
Přečteno 357x
Tipy 7
Poslední tipující: Proxima, Agniezka, Donne, Iwushak..., Qiana
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí