V každém okamžiku

V každém okamžiku

Anotace: tuhle básen jsem původně složila německy, pak jsem se podívala do googlu, co by s tím proved, tak jsem to po něm trochu upravila, ale jen trochu...aby to nebylo zas tak moc upravené

Kde jsi v tuto chvíli ?
Potřebuji tě
s ostrými kameny
maluji hvězdy
v písku
na okraji města

Slunce prochází údolí
letět vzhůru s myš na jaře
také s nimi můžete
splynout v mlhavé kouře

Kde jsi v pobytu na slunci?
Přijď čistý ... ale ..
Mé srdce plné bolesti
nemusí znát hranice

jsem jako lev v boxech
píšu, že letím
a já tě vidím
v každém okamžiku
Autor Káňátko, 18.10.2011
Přečteno 326x
Tipy 2
Poslední tipující: Agniezka, Eliss94
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí