Útěk

Útěk

Anotace: (před vlastním svědomím)... bez formy

tolik žhneš po kráse antických tváří!

...samoživá rovnováha...

tvé neustálé cesty pryč
před těžkopádným Časem ...nahá....
zhanobená
(však znám tvou odvěkou tíž)

Víš, že nejsi Magdalena?
Jsi hlavně hříšná Máří

Vždyť denně si sníš jediné:
...PRYČ...
Autor Patěnka, 18.10.2011
Přečteno 324x
Tipy 4
Poslední tipující: Agniezka, tato22, malá slečna
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí