POSLEDNÍ SBOHEM

POSLEDNÍ SBOHEM

Anotace: ....

Moře snů
v kruté realitě života
hvězdáři
jak vyrovnat se,ze ztrátou milovaného
jak…..nevím!

vidíš
ti všichni přišli kvůli tobě
vzdát hold tvé památce
vidíš
jak nesou to bolavě
ty šťastné konce,jsou přece jen pohádce

víš
to uvědomění
přijde teprve až pak
a člověka to zastaví
a začne zpětně přemýšlet

kolik blbostí
jsme spolem vlastně nadělali
a tolik průserů
a nekončících výzev
a adrenalinových šíleností
vzpomínáš…..kolik nevratných chyb jsme nasekali
a kolik zvládli jsme frajerů
a předem prohraných bitev

možná v tuhle chvíli,zdají se být jako zbytečnosti

ale právě takhle
budu jsi tě neustále pamatovat
a s úsměvem na rtech připomínat
i když kytky,už na hrobě budou časem zvadlé
neboj...tvé srdce už nemusí se strachovat
pořád bude tě z duše milovat.

….sbohem kamaráde….
Autor ZILA78, 18.10.2011
Přečteno 281x
Tipy 16
Poslední tipující: Jin&Jang, Maryje..., Dota Slunská, hašlerka, hatlapatla, modrá..., CULIKATÁ, Květka Š., la loba
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Je to smutný ale hezký protože přátelství je nesmrtelný

18.10.2011 21:27:00 | la loba

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí