schovám si tě do kapsy

schovám si tě do kapsy

Anotace: kdyby to šlo..

*
*
chybí mi teplo tvého těla,
objetí, které bych právě teď chtěla
chybí mi pocit bez tíže
pocit, když jsi mi nejblíže

*

chtěla bych si tě poskládat z různých mužů
však neodvážím se zeptat, jestli můžu,
jestli ti nevadí být trochu jiný
hlavně, když vymažeš všechny mé splíny

*

myšlenky mám stále mimo realitu
srdce v podobě malého monolitu
sny stále stejné, nemožné
někdy jsi v nich, pak už ne

*

stále jen čekám, doufám a klamu se
přetvářkou zdobím svou druhou entitu
dýchám jen ve svém přesčase
oči dál upřené k zenitu

*

chybí mi reálnost tvé podoby,
když u jiného tě lehce zahlédnu
tak budu tu čekat do doby,
než svému trápení podlehnu

*

ale zatím si tě schovám do kapsy
a v zimě do dlaně, pro zahřátí
uvěřím, že tu jsi
pro pocit, že nejsem sama
a že štěstí se jednou vrátí
z té velké dálky, za hvězdama
a ty se zhmotníš a dáš smysl mému bytí
a lásku, tak nutnou pro přežití

*
*
Autor dream in emptiness, 18.10.2011
Přečteno 402x
Tipy 17
Poslední tipující: urcite.me.neznas, Zayo, Jakule, hašlerka, WAYWARD, Pelican, labuť, CULIKATÁ, Agniezka
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

pěkný kousek:-)

20.12.2012 00:16:16 | Robin Marnolli

...jasněže ST

19.10.2011 11:40:00 | WAYWARD

já myslím, že je celkem jednoduchá ;) děkuju =))

19.10.2011 11:15:00 | dream in emptiness

Některé verše jsou vážně krásné, ale klidně bych se nebál víc jednoduchosti.

19.10.2011 10:00:00 | Pelican

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí