Nerozumné mládí

Nerozumné mládí

Anotace: Tak to chodí bez rozumu

Sedím si ve svém brlohu,
mám nohu přes nohu,
a zpívám si jasným hlasem,
píseň, kterou uslyšíte časem,
zní:
Tancovala jsem jak kráva,
a strašně mi táhlo na záda,
nastydla jsem z toho moc,
a volám o pomoc.
Tralalalala

Než jsem stačila valčík dotančit,
musela bych si teď zlostí nabančit,
když na to tak vzpomínám,
tak vám to tedy povídám,
já si i svetřík sundala,
chtěla jsem být víc sexy a víc do gala,
místo toho jsem chytla zápal plic,
a nebylo z toho nic.
Tralalala

Tak si teď sedím ve svém brlohu,
teplota čtyřicet, nohu mám přes nohu,
a říkám si:
"Kdybys byla chytrá víš,
že v průvanu netančíš!"
Autor Hellen123, 18.10.2011
Přečteno 255x
Tipy 2
Poslední tipující: vodnař
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí