DEPRESE?

DEPRESE?

Anotace: Nevyváženost puberty

Sbírka: ŽÁRLIVOST

´51
Očima přesmutnýma
hledím v prázdnou ulici
Chtěl bych zastavit čas
tak bezohledně běžící

Proti všemu bezmocný
Kapky slz kanou po líci
Chtěl bych být silný,
Co se dá, rozsekat

Podejte nejtěžší palici
Náměsíční nebo ponocný?
Jsem prostý člověk
chci být však kat

Nikdo mně neslyší
nikdo ani nevidí
Je to svět hluchoněmých
nebo svět bez lidí
Autor RU 82, 19.10.2011
Přečteno 267x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pěkný

19.10.2011 08:49:00 | Liška76

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí