Řijnové váhy života a smrti

Řijnové váhy života a smrti

Anotace: spíš meditační text než báseň

Cesta vede z pevniny do nebe,
ze srdce do duše
přes všechny podoby lásky
Vnitřní světlo odhalí cestu,
přes moře, přes slzy..v pokoře

I když jen krátce, a přesto věčně
Nejde snad už jít ani zpět
Svět stvoříš během pár vět
Odvaha nechat ho kvést
Bolest stala se součástí kapitol
při přeměně v motýla
Přerod, co Země zažívá..bere dech

Dýchat nech život,
aby i on mohl se radovat
Ze slov vystoupil ráj,
slibovaný dar i krutá pravda
toho čím jsi dříve byl..
..změníš dnes..
Včera osud mi dal na výběr,
zda zvolím si život nebo smrt

Jednoho démona mi ze života škrt,
a nechal mě se mu smát i ho milovat
Teď z povzdálí budu ho sledovat
A když své světlo nechám zářit,
pak jemu už nebude se v mém životě dařit

A Ty maminko..
už budeš moci v klidu spát..
Autor Agniezka, 19.10.2011
Přečteno 349x
Tipy 14
Poslední tipující: Liška76, la loba, CULIKATÁ, Mbonita, j.c., dream in emptiness, E.T.Jane, labuť, Květka Š., modrá...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Těžko hodnotiti takové dílko... hluboké, emoční, srdečně pichlavé. ST!***

19.10.2011 19:36:00 | NikitaNikaT.

Meditační filozofie, před níž nelze utíkat..
***
Jiří

19.10.2011 18:42:00 | j.c.

Au to bolí

19.10.2011 12:36:00 | Liška76

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí