Procházka v dešti

Procházka v dešti

Anotace: Jedna krátká tematická, inspirovaná dnešním deštivým dnem.

Procházka v dešti ?


deštěm jít
a přitom pokoušet se
tvářit suše
obrazy světa sledovat
v zrcadle z křivek
vlastní duše,
v kalužích zanechat
kratičkou
suchou stopu,
jako čest,
co nejde koupit
na e-shopu,
vykřičník,
jež vždycky
nepatrnou
chvíli žije,
a potom nadlouho
ho zase
kalná voda skryje
Autor Woodeman, 19.10.2011
Přečteno 281x
Tipy 1
Poslední tipující: Radhuza pro Hospic sv. Štěpána
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí