Debil

Debil

Anotace: Omlouvám se za pár sprostých slov.

V klidu mužem předstírat, že já vlastně nebyla
Zase až tak nevinná a měla tě za debila…
Protože ono to zas není lež
Měl ses snažit,když mě chceš

Nebo mužem dělat, jak
Naše vina není co se stalo
Že to byl jen strašný frak
A to nás všechny sralo

Tak neodpouštej, nenávid
Jak je to snadný:
Nemilovat, nehladit
Když je někdo vadný

Ven tu bolest, vem ten chtíč
Založ si to do knížky
Mužem dělat, že jsem pryč
A že mam hadry jeptišky
Autor Javorinka, 19.10.2011
Přečteno 270x
Tipy 2
Poslední tipující: E.T.Jane
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Občas by to bez sprostého slova nešlo...moc hezký,procítěný

19.10.2011 12:32:00 | Liška76

Bezvadná!

19.10.2011 11:16:00 | E.T.Jane

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí