Kmotřička Smrt

Kmotřička Smrt

Anotace: báseň pro sebevrahy ;-)

Lidské bytí?

Někdy k zblití...
Někdy zase k zulíbání

Noc, která Vás osvobodí
Dítě, co se nenarodí

Portréty snů temnoty
Bože, zbav Vás dobroty

Dobré skutky trestat musím
a proto se Vám tak hnusím


Kmotřička Smrt
Temnoty paní
Mnozí z Vás bojí se
druzí se klaní
Jednou však najdu si
každého z Vás

Až hodiny odbijí
přijde Váš čas...

Když nepovede se to na poprvé
přijdu ZAS!
Autor Adelein, 19.10.2011
Přečteno 391x
Tipy 2
Poslední tipující: Findë
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Snad se ti u nás zalíbí...

19.10.2011 21:42:00 | Findë

Děkuji ;-)

19.10.2011 20:30:00 | Adelein

Svatá pravda...mimochodem vítej u nás na literu, přeji příjemný pobyt.

19.10.2011 20:28:00 | Findë

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí