Tichá setkání

Tichá setkání

Anotace: pocitovka..

Chtěly se slzy snášet k zemi
Dnes jen opatrně
slova volit do krásy
Teď..
V ladných bocích se zhoupla
A mě rozplakal každý krok

Zajímavá touha o tichu
Už nikdy..
nebudu si smět ovíněně snít
Andělsky slíbila, že..
bude mi líp


Ale co teď s tím..

pokud špatně odpovím ?
Autor Agniezka, 19.10.2011
Přečteno 279x
Tipy 8
Poslední tipující: Danga, Liška76, Divoženka1, Juan Francesco de Faro, Dota Slunská, J's .., ir.is
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí