Skládačka

Skládačka

Anotace: jen moje pouho pouhé vnímání skutečností:-)

Skládačka

Skládám si svůj malý svět,
podle barev, lidí a jejich vět.

Nabýváš na tvaru každý den,
jsi rychlejší než ten nejdivočejší sen.

Křičím, zpomal, ale ty letíš dál,
najednou jsi z ničeho nic vzplál
a jeden dílek s sebou málem vzal.

Tvůj obličej se z něj na mě smál.
Opatrně Tě dám tam, kam patříš,
neboj se, už se jen tak nevytratíš.

Ještě nevím, jak malý velký čí dlouhý budeš,
jo, a doufám, že mě nakonec neoškubeš.
Autor ir.is, 19.10.2011
Přečteno 232x
Tipy 2
Poslední tipující: J's .., Agniezka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí