Poslední představení

Poslední představení

Anotace: zas a znova

Já a ty
dva herci bez role
v opuštěným sále
co neustále čekaj na potlesk

Lesk a bída chcíplejch emocí
já nemocí se zmítám

Tak zatáhněme oponu
už skončilo představení

Ne, není to nic víc
jen tisíc bodných ran si nesu
jak trefoval ses mi do duše
a hluše zní tvý volání

Tak táhni...

stejně jsi mizernej herec.
Autor Víla, 19.10.2011
Přečteno 245x
Tipy 5
Poslední tipující: Danga, J's .., Maryje..., Agniezka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí