SILUETY

SILUETY

Anotace: ... "jak jsem se rozloučil se samotou"

Dnes naposled
jdu za tvým stínem siluet
dbám na slovosled
a zpívám hořký menuet
už dobrých třistadvacet dní
a čekám na ty poslední…

Dnes naposled
voníš mi stíny siluet
uprostřed velkých zdí
vidím jen zbytky piruet
i ty se ztrácí z pokoje
jak postavičky z orloje…

Dnes naposled
trávím noc s tvými torzy siluet
jejich sled připomíná
vlaštovčí let
do teplých krajin a vod
dělat jiným doprovod…
Autor patrikus, 19.10.2011
Přečteno 295x
Tipy 5
Poslední tipující: Kars, J's .., Zasr. romantik, Agniezka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí