spousty písmenek

spousty písmenek

Anotace: ted jaký mají smysl

přestal sem si užívat
života ikdyž bych to nikdy nečekal
vždyt nechtěl sem přežívat
nikdy sem nebyl ten co někam utíkal
ale pak najednou rána do hlavy
a všechno sem to zatratil
vzpomínám na to na ty stavy
možná sem získal možná sem ztratil
ale aspon sem zkusil něco jinýho
ikdyž se mi to často přičilo
je pravda že je nuda dělat furt něco stejnýho
a dál co bude dál to těžko říci
na to už nemyslím že je to chyba to už vím
vždyt nikdy neví co se stane zítra přeci
co zítra možná jen za chvíli
pamatuji si jak sem si jedno řekl já se vrátím
neměl sem na to dost často síly
ale už sem jí našel tak snad se neztratím
Autor ostuda lidstva, 19.10.2011
Přečteno 284x
Tipy 1
Poslední tipující: J's ..
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí