Mráz

Mráz

Anotace: ....

Slza spadla na polštář,
nikdo neusmál se na tvou tvář.
Chladnost druhých tolik raní,
co s bolestí nikdo neporadí.

Jak raněné zvíře, co kolem sebe kope,
snažíš se chránit to, co v tobě ještě zbyde.
To však nikdo nechápe,
každý se od tebe radši odtáhne.

Moře slz pro druhé prolité.
Mráz, led kolem tebe - tvé srdce zabité.
Srdce, jež pro přátelství vždy bilo,
srdce, jež přátelství zlomilo.
Autor petulinka :), 14.02.2006
Přečteno 418x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí