Slova smíchu

Slova smíchu

Anotace: Básnička pro všechny lidi, které bych chtěl znát.

Tam den má barvu kopretiny
co za sluncem se otáčí,
tem lesy mají půvab duny
tam země se rosou namáčí.

Tam ranní úsvit v píseň zraje
píseň s jasem líbezným,
krásný balet krásně hraje
vítr s rytmem nezbedným.

Tam se slečna noci nad dnem vznáší,
když vše ladně utichá,
když slečna nocí tiše kráčí
tam láska v noci procitá.

Zdravím všechny co ten svět znají
zdravím Vás v něm přátelé,
jste jak perly co lesk znají
jste jako kopretina, jste jako andělé.
Autor tucnak, 23.11.2004
Přečteno 401x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí