ŽIVOTA ŠACHMAT

ŽIVOTA ŠACHMAT

Anotace: O sžíravé chvíli hořkého uvědomění..

ŽIVOTA ŠACHMAT

Mlčky sedím a koukám do prázdna.
Ta chvíle je něčím překrásná..
Ten bol a žal, co cítím v tu chvíli
bere mi veškeré poslední síly.
Ta chvíle je plna hořkosti - slasti,
pokaždé přijde, když chytím se v pasti.
Žiji to s požitkem, že má duše se trápí,
Trpím tiše bolest, jak život zarývá drápy.
Mé jediné přání - být čistá jak lilie
v jediné chvíli jak inkoust se rozpije.
Na patře zhořkl mi nasládlý med
a pomalu tráví mě tak jako jed.
Dost silný koncentrát, cítím ten chlad,
z nebe snesl se anděl, teď je z něj kat.
Autor Turmalina, 23.11.2004
Přečteno 445x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí