ANDĚLÉ

ANDĚLÉ

Anotace: Vlastně ani nevím..O andělské čistotě???

ANDĚLÉ

Vzhlížím k nebi a na něm postavy.
Vysoko nad zemí bez jediné obavy.
Vznáší se a jejich dlaně se pojí..
Uprostřed města nad zemí stojí.

Oba bílý šat, upřímný úsměv na tváři.
Nejenom tu oblohu, i duši moji prozáří.
Nevěřím těm lžím, nevěřím těm pověstem.
Vždy budu věřit v lásku těch andělů nad městem.
Autor Turmalina, 23.11.2004
Přečteno 424x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí