Velká esej o imposantním ztrácení času

Velká esej o imposantním ztrácení času

Anotace: .

Velká esej o imposantním ztrácení času
Života k hrobu
V stromu
S drátem v oku
Za mnou
Bude vidět
Postava, jen obrys
V modravém světle
Monitoru
Zády k oknu
Světu
Světlu

Kriste pane
Na kříži
Polechtám tě
Rozchechtám tě
Ty spadneš
A zachráníš mě
Autor Jan D., 15.02.2006
Přečteno 239x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

to je úplně pěkné:)

01.03.2006 21:03:00 | temnezakoutimojiduse

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí