Pokaždé

Pokaždé

Anotace: Některé pocity je opravdu těžké popsat.

Pokaždé, když vsadíš ze svých rtů do mé kůže
semínka polibků – ta slova němá,
na každém z těch zulíbaných míst
přímo z mé kůže vykvete mi chryzantéma.

Pokaždé, když vnímavý tvůj prstoklad
nejen mé tělo, ale i mé srdce rozechvěje,
prostoupí mou kůži takový zvláštní pocit…
Dere se skrze ni jako hebký, heboučký květ orchideje.

A každičký chloupek pohne se podoben
stebélku trávy s ostatními v tanci, to když fouká.
Pokaždé, když jsem s tebou, rozkvétám, voním, tančím.
Pokaždé jsi můj vítr a já jsem tvoje louka.
Autor Miléne Marguerite, 15.02.2006
Přečteno 332x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Nádhera! Líbí se mi to přirovnání ke květinám. Nemám co dodat.

17.02.2006 20:21:00 | Vien Rhia

...opravdu dobře napsané a ještě lépe vymyšlené...100 ;-)

16.02.2006 15:49:00 | no

Nádhera!!! Nádhera!!! Moc mě oslovila! SKVOST! :-)) Hodně štěstí!

16.02.2006 11:32:00 | Dalimila

překrásné,krásné metafory,dostatek citu,fakt pěkné 100

15.02.2006 23:18:00 | airelle

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí