útěk před dnem,útěk před sebou

útěk před dnem,útěk před sebou

Anotace: určitě znáte tyto pocity. . .

Utíkám před tímto dnem,
stejně tak před osudem.
Dnešní zkušenost mě k smrti vyděsila,
a moje pochybnost opět posílila.
A já přeci jen doufám,
že víc takových dnů nebude,
aby se mi nerozplynula dětská naděje.
To zlo kolem mě,
a právě i ve mě,
mě tak znepokojilo,
a mé srdce zavalilo,
že musela jsem jít si lehnout
a na okamžik snům podlehnout.
Autor airelle, 16.02.2006
Přečteno 329x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Utěk před realitou pomáhá ;) Škoooda že nejde prospat celý život :)

13.03.2006 00:59:00 | Pain

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí