Zatracené myšlenky

Zatracené myšlenky

Anotace: však my všichni víme o čem je řeč. . .

Tak moc miluji,
že si to ani představit nedokážu.
Tak moc ubližuji,
že to ani snad možné není.
A přeci sama sobě pořád lžu,
pomoct mi jen může klidné spaní.

Život není zlý,
ale dokáže v hlavě udělat pěkný bordel,
kdy moje myšlenky jsou vyslány na Liberecký korbel,
a nikdy není znán vítěz.
Navzájem se atakujou,
a pak se zas litujou...
A já,my všichni,je nosíme v hlavě,
stejně život zvládnem hravě.
Tak už to v životě chodívá,
ale stejně se člověku nejlíp usíná.

Ve snu na nás chvíle čekají
a my sníme o nás potají.
O naší lásce,
o žádné hádce.
o naší brzké budoucnosti,
neztrácíme čas s malichernostmi.
ve snu je vše dovoleno,
nejhorší je vstávat ráno...:-)
Autor airelle, 16.02.2006
Přečteno 332x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí