něco na zub pro Luciáška

něco na zub pro Luciáška

Anotace: checht,díky

Vezmu si dížku,dám do ní jíšku
uvařím omáčku,mému miláčku.
Přidám do ní papričku,aby měla šmak
můj miláček po omáčce štamprličku rád.

Pak sednu k papíru,napíšu básničku
o tom jak libá jsou jeho slovíčka
o tom,jak hřejou mne u srdíčka.
Autor takova, 23.11.2004
Přečteno 500x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí