Šachovnice

Šachovnice

Anotace: ..vlevo..

..jdu..sedm kroků...od lásky..
..a vlevo sedm..
..bronzových soch..
..sedm slov..
..na trávě..
..šest pavoučích noh..
..šest klíčů..
..od bran nevěstince...
..pět úderů..
..ledového srdce..
..pět...vzdechů..
..z tichých not..
..čtyři mrtvé kočky..
..na chodníku..
..čtyři krásné ženy
..bez svrchníku..
..tři..laně..
..v lese
..tři..dopisy..
..pod zrcadlem...
..dva hady..
..dítě nese..
..dvě..slepé dívky..
..na ráhnu..
..jeden..anděl…
..s hlavou ve dlaních..
..a poslední krok............ve středu…
Autor Fallen, 23.11.2004
Přečteno 512x
Tipy 4
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba, Vénëa
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře

Má úžasný rytmus.

12.02.2008 20:41:00 | Vénëa

divné ale krasné moc mě to zaujalo

02.07.2006 22:54:00 | Ada

fakt síla..úplně mě to dostalo

07.10.2005 23:44:00 | Elanor

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí