nenávist........snad??

nenávist........snad??

Anotace: nebrat zas až tak vážně:)) ehm jo a je to trochu spontální

Nesnášíš mě ??
Ach jak perspektivní je to pocit
Že aspoň něco děláš rozumně
Že už si mezi city procit

Tvá nenávist je mou ůtěchou
Mým tajným přáním mou potěchou

řekni ...
Jaké je to nenávidět , nesnášet mě do morku kosti
Jaké to je že vzpomínka na mě ,je ti jenom k zlosti

Těd asi čekáte , že budu zvlykat nad tím , že nenávist je hluboká
...Ale jak praví slova proroka
Nenávist ... tu je .. byla .. a bude
Přeháním ??
Snad ...

Autor drew, 16.02.2006
Přečteno 324x
Tipy 2
Poslední tipující: Eru Alonnar
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ST dobře napsané vyjádření pocitu který znám jen o sobě bych to musel psat v mužském rodě ;-)

05.02.2013 19:53:17 | Eru Alonnar

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí