Vrátit čas

Vrátit čas

Anotace: ...

Vrátit čas
je jako vypít
všechen dým
v zakouřeném baru

Kde bluesová zpěvačka ztratila hlas
a orchestr si zapomněl noty
Barman improvizuje na kytaru
a už nemá kdo obsluhovat
nespokojené hosty
kteří raděj vypadli
a šli domů
totálně opilí

Aby zase zapomněli
že čas nelze vrátit
stejně jako nelze vypít
všechen smutek
na tomhle zpropadeném
světě
Autor Jean-Valjean, 17.02.2006
Přečteno 260x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Dotklo se mě to:-) A to ani tak nemluvím o obsahu jako o formě. Víš proč?

17.02.2006 21:47:00 | Miléne Marguerite

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí