Smrt

Smrt

Anotace: Smrt dostihne každého z nás...

Nebe zatáhne se temnými mraky
smrt se zas navrátila,
přijde si možná pro tebe taky
proto, aby život ti zmařila.
Poliuje tvoje děti a tvou ženu,
jiskry v očích jí zhasnou,
"a praví", že je čas jít a opustit vinu
i vojáci v bitvě často padnou.
Smrti je to všechno jedno,
její fuk jaký to byl člověk
ať je to dítě vino či nevino
smrt byla, i když byl starověk.
Autor Střapáček, 18.02.2006
Přečteno 373x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

pravdivá...

28.02.2006 13:25:00 | Wery

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí