Všemi smysly malovaní

Všemi smysly malovaní

Anotace: ano ta ce

Světlo nikdy nelichotilo
Obrazům na stěnách
Tak jako dnes
A Postavám,co v polích
a světnicích
Žili skromně
Těm,co nikdy nečetli knihu
Neslyšeli hudbu hrát

Však ani já
Neochutnal jediné sousto
Nevyslovil větu
jedinkrát
Co smyslem zableskla
Do tmy
Tekoucí vodou
já neomyl si chodidla
A Nepotkal strašidla
Z pohádek
Jak rád!
Jak rád bych poklekl.
Jim
Nabídnout víc
Než obnažený řádek
Všechno a
Nic..

Jak dál?

Nastavit uši písním,co odevšad jsou slyšet?
Jak dál?
Upřít se k obrazům

Tam za okraji rámů
Co nejsou vidět
Potkávám svou tichou duši
Jak se krčí v pokoře před uměním
jenž dal ho svět
Na obdiv

Někdy mi přijde,že ti z vlasů kapaj tempery
A z obličeje se leskne olej
Maluješ celým tělem
Obnažuješ smysl deště a šerosvitu,větru
Spadlých jablek na podzim
Mávnutím tvého štětce zastavíš čas
a mě políbíš
Ztuhnu v nesmrtelné póze
s tebou po boku
Zlatě zarámovaní
Žijeme navždy.
Autor Art Brasi, 24.11.2004
Přečteno 368x
Tipy 2
Poslední tipující: pejrak
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí